Comuna Vlăsineşti
Prima pagină  •  Primărie  •  Vlăsineştianul  •  Contact
 
Inaugurare Cabinet Stomatologic
 

Cabinet stomatologic deschis în comuna Vlăsinești

 

            Duminica, 15 iunie 2014, în Vlăsinești, a avut loc un eveniment   important pentru toți locuitorii comunei, inaugurarea unui modern cabinet stomatologic. Acesta a fost amenajat  în localul Dispensarului medical, cu sprijinul Primăriei, care a asigurat reabilitarea spațiului, aducându-l în condiții ireproșabile de funcționare iar dotările acestuia, în valoare de 25.000 euro, au venit din partea medicului stomatolog  Boatcă Radu-Mădălin, care își va desfășura activitatea în cadrul acestuia, având deja și  toate avizele de funcționare.

            Organizatorii evenimentului, primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin, împreună cu medicul  stomatolog Radu-Mădălin Boatcă - au fost onorați de prezența distinșilor invitați, oficialități, precum: doamna senator Doina-Elena Federovici, doamna deputat Tamara-Dorina Ciofu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani, domnul Costel Lupașcu, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, dr. Silvana Tudorache, a consilierilor locali, preotului paroh, Vasile Belciug, care a oficializat slujba de sfințire, dar și a multor locuitori ai  comunei Vlăsinești, care au dorit sa participe la deschiderea noului cabinet.

            Cabinetul stomatologic va funcționa nu doar pentru cetățenii comunei Vlăsinești, acesta, având adresabilitate și pentru locuitorii comunelor  învecinate, care vor putea, ca și noi, beneficia mai ușor de servicii medicale stomatologice, de cea mai buna calitate.

             "Această investiție, cu aportul  consiliului local și al primăriei, care au dispus  punerea la dispoziție  a spațiului și a unei sume de bani în vederea inaugurării acestuia, continuă seria de proiecte menite să aducă un plus de valoare comunei noastre, să asigure cetățenilor noștri  și servicii medicale stomatologice.

… Vom continua și cu alte proiecte, în vederea dezvoltării sub toate aspectele a comunei Vlăsinești", a declarat primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin.

………………………………………………………………………………………………………(fotografii  aferente)